Vår modell

STEG 1 - Första mötet

 

Vi möts i era lokaler och tittar på nuläget, vad lokalerna kommunicerar idag. Tillsammans går vi igenom er verksamhets positionering på marknaden, vilka era kärnvärden är och vad ni vill att era lokaler ska kommunicera till besökare och personal. Detta möte är kostnadsfritt.

 

 

STEG 2 - Konceptförslag

 

Vill ni, så gör vi därefter ett konceptförslag baserat på steg 1. Vi arbetar fram ett koncept och visar förslag på utformning, lösningar och åtgärder som förstärker och lyfter fram ert varumärke i era lokaler. Vi ger er först en bedömning av hur lång tid konceptförslaget kommer att ta att göra. Detta steg kostar 895:-/timme. Justering av konceptet efter er feedback ingår.

 

 

STEG 3 - Detaljerat förslag

 

Om ni gillar konceptförslaget och vill gå vidare, så sammanställer vi ett detaljerat förslag på alla delar av projektet, rum för rum. Detta steg kostar 895:-/timme och vi ger er först en bedömning av hur lång tid detta tar, innan vi sätter igång. Offert med alla delar medföljer det detaljerade förslaget. Ev. ritningar tillkommer. 

 

 

 

STEG 4 - Genomförande


Beställning och leverans. Om ni vill så sköter ni uppackning, montering och placering på egen hand. Vill ni ha hjälp hela vägen, så projektleder och genomför vi hela konceptet från start till mål, enligt detaljerat förslag och offert. Vi håller i alla trådar tills allt är på plats, ni ägnar er åt er egen verksamhet. Löpande projektledartid, 695:-/timme. Montering tillkommer. 

 

 

STEG 5 - Utvärdering & kommunikation 

 

Vi utvärderar projektet gemensamt, det är ett viktigt steg för oss. Vi kan också hjälpa er att kommunicera ut det färdiga varumärkesbyggande resultatet. Ni får ett förslag på kommunikationens utformning och omfattning och en offert baserad på den. 

 

DESIGNMÄKLARNA

Boka gärna ett besök på vårt kontor (Trädgårdsgatan 10 i Holmsund), men vi hälsar helst på hos dig för att se på plats hur vi kan hjälpa till. För att boka ett kostnadsfritt besök, i Umeå med omnejd, slå en signal till tel 090-362 90 eller mejla support(a)designm.se.