Vår modell

STEG 1 - Första mötet

Vi träffas hos er och kikar på nuläget, de funktioner ni har idag och vad lokalen/lokalerna kommunicerar. Tillsammans går vi igenom vilka funktioner ni och era medarbetare önskar ha och problem som ni vill lösa, stora som små. Vi tittar också på er verksamhets positionering på marknaden, vilka era kärnvärden är och vad ni vill att era lokaler ska kommunicera till besökare, personal och de som söker jobb hos er. Första steget är kostnadsfritt.

 

STEG 2 - Ert inredningskoncept

Vill ni, så gör vi sen ett Inredningskoncept baserat på steg 1. Vi sätter ihop en projektgrupp för era behov. Den består oftast av en Projektledare med marknadsföringskompetens, en Inredningsarkitekt och en Affärsutvecklare. Ett Inredningskoncept arbetas fram, med förslag på utformning, materialval, funktionslösningar och åtgärder som passar r just er. Ett förslag som också stärker och lyfter ert varumärke och gör er mer attraktiv som arbetsgivare. Vi ger er först en uppskattning på hur lång tid tar att arbeta fram ert Inredningskoncept, och kostnaden för det. Justering av konceptet efter er feedback ingår.

 

STEG 3 - Ert inredningskoncept i detalj

Om ni gillar Ert inredningskoncept, så kan vi gå in på detaljnivå på hela, eller delar av, projektet rum för rum. Då beskriver vi åtgärder och produkter inkl pris så långt det är möjligt på förhand. Ni får först en uppskattning på hur lång tid just ert Detaljerade Inredningskoncept tar att göra, och vad det kostar att ta fram det. Offert med detaljer följer med. Ev. ritningar tillkommer.

 

STEG 4 - Genomförande

Om ni godkänner det Detaljerade Inredningskonceptet och offerten, och vill genomföra konceptet, så är det dags för beställning och leverans. Ni kan sen antingen sköta uppackning, montering, placering och slutdetaljer helt på egen hand, kanske vill ni bara få hjälp med placering och slutdetaljer, eller så vill ni ha hjälp hela vägen. Då projektleder och genomför vi hela inredningskonceptet från start till mål. Vi håller i alla trådar tills allt är på plats, så kan ni ägna er åt er egen verksamhet. Löpande projektledartid, frakt och montering tillkommer.

 

STEG 5 - Utvärdering & Kommunikation

Vi utvärderar projektet gemensamt, det är ett viktigt steg för oss. Vi vill verkligen att ni ska vara nöjda med slutresultatet, på riktigt! Sen kan vi också hjälpa er att kommunicera ut det färdiga, varumärkesbyggande resultatet. Ni får förslag på kommunikationens utformning och omfattning, och en offert baserad på det. Vill ni så tar vi sedan hand om marknadskommunikationen kring er nya miljö, dess funktioner och utformning. Och ni skördar frukterna av er nya omgivning!